Wie ben ik

Bij wie ben ik

De kracht van een shiatsu massage

Jaren geleden raakte ik door eigen ervaring overtuigd van de heilzame werking van een shiatsu massage. Door een massage kan het lichaam ontspannen waardoor het natuurlijk evenwicht zich weer kan herstellen. Lichaam en geest komen weer in balans. Uiteindelijk besloot ik een opleiding tot shiatsu- masseur te volgen. De stap om mijn eigen praktijk te beginnen, volgde niet lang daarna.

Sindsdien behandel ik tal van cliënten, zonder nonsens en altijd vanuit het hart. Ik vind het belangrijk de persoon op mijn behandeltafel zo goed mogelijk te leren kennen. Daarom neem ik altijd een paar minuten de tijd voor gesprek: over hoe je je voelt, waar je last van hebt, of er verbeteringen merkbaar zijn en waaraan je behoefte hebt.

RBCZ- erkend en gecertificeerd

Na het behalen van mijn diploma’s Advanced Shiatsu practitioner, Klassieke en Segmentale massage Bij Dutch Bodywork Academy  ben ik  hbo- gecertificeerd/geregistreerd en voer de titel van Registertherapeut RBCZ (onder nummer 107392R). Daarmee doet het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) een uitspraak over de kwaliteit van mijn behandelingen. En ook niet geheel onbelangrijk; daarmee wordt de shiatsu-therapie ook (geheel of gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar. Tenminste, als je aanvullend bent verzekerd. Meer daarover vind je hier

Ook ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST, onder licentienummer: L3156).

KVK nummer  57034168.

Verder volg ik regelmatig opleidingen en cursussen om mijn kennis op peil te houden. Zowel voor shiatsu-massage als voor andere massagetechnieken. Meer informatie over shiatsu of de andere massagevormen (klassieke massage, segmentale massage vind je onder de knop Behandelingen.

 

Bij wie ben ik logo NVST